Επιμορφωτικό πρόγραμμα Ε.Σ.Μ.Α. Φεβρουάριος - Μάιος 2022

Επιμορφωτικό  πρόγραμμα Ε.Σ.Μ.Α. Φεβρουάριος - Μάιος 2022

Αγαπητά τακτικά και αρωγά μέλη του Ε.Σ.Μ.Α.,
αγαπητοί φίλοι του Συλλογου μας.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δημιουργία.

Με την ευχή σύντομα να ανταμώσουμε, σας υπενθυμίζουμε τη συνέχεια του επιμορφωτικού μας προγράμματος για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά. Τα εργαστήριά μας εξακολουθούν να γίνονται διαδικτυακά και να απευθύνονται αποκλειστικά και με ελεύθερη συμμετοχή στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2022. Οι φίλοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη μας να απευθυνθούν στο orffesma@gmail.com

Τα μέλη μας μπορούν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους για το έτος 2022 με κατάθεση (20 ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank με IBAN: GR3002600910000790100888073 και δικαιούχο τον Ελληνικό Σύλλογο Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff. Απαραίτητη η συμπλήρωση της αιτιολογίας ως: συνδρομή 2022 και ονοματεπώνυμο. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη. Αφού προβείτε στην κατάθεση, παρακαλείστε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο orffesma@gmail.com Η απόδειξη από τον Ε.Σ.Μ.Α. θα σας σταλεί ηλεκτρονικά.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις μας και μας δίνετε κίνητρο να συνεχίζουμε. Παραμένουμε διαθέσιμοι για επικοινωνία και ανταλλαγή με όλα τα μέλη τους φίλους και τις φίλες του Ε.Σ.Μ.Α. μέσα από το mail μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, μέσα από δια ζώσης συναντήσεις.

Χρόνια πολλά!