Ζωντανεύοντας ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Εργαστήριο με την Έλενα Τζώρτζη

Τι μπορείς άραγε να κάνεις για να φτάσεις εκείνο που για εσένα είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο; Παλεύεις; Αντιστέκεσαι; Επιμένεις; Ξεσπάς; Κι όταν πια το φτάσεις...; Πόσα συναισθήματα ανακατεύονται τότε...; Με αφορμή ένα πολύ αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινάει ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο παιχνίδια, χορούς και αυτοσχεδιασμούς. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!

Τα μέσα μας θα είναι παιχνίδια γνωριμίας, επαφής, επικοινωνίας, σύσφιξης ομάδας. Εμπιστοσύνης ρόλων, παντομίμας, χαλάρωσης και θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί.

Έλενα Τζώρτζη

Πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Έλενα Τζώρτζη έχει φοιτήσει στο Université Paul-Valéry Montpellier 3 – Arts du Spectacles και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Ίασμος», μέσω προγράμματος υποτροφίας. Έχει διδαχθεί φωνητική, ορθοφωνία, κλασσικό και σύγχρονο χορό. Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει βιωματικά, επιμορφωτικά σεμινάρια για ενήλικες μέσα από τη δράση της καλλιτεχνικής σύμπραξης Art Cooperation, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.