''ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΑΙΖΩ-ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Διαδικτυακό εργαστήρι με την Κέλλυ Μπαγιαρτάκη

Κυριακή 16 Μαΐου 2021, 11:00-13:00

Φτου και βγαίνω στο παιχνίδι ξαναμπαίνω!

Ένα ταξίδι παιχνιδιού ξεκινάει με οδηγό την μουσικοκινητική αγωγή Orff μέσα από το τραγούδι, την κίνηση, τον ρυθμό και τον λόγο - προσαρμοσμένα στις συνθήκες που διανύουμε - αξιοποιώντας εργαλεία της τεχνολογίας.

Στις αποσκευές μας θα έχουμε λαχνίσματα, κατασκηνωτικά παιχνίδια, παιχνιδοτράγουδα, αυτοσχεδιασμούς, προτάσεις και ιδέες για περαιτέρω επεξεργασία και έμπνευση!.

Φορέστε άνετα ρούχα, εξασφαλίστε άνετο χώρο στον οποίο θα μπορείτε να κινηθείτε και ετοιμαστείτε για παιχνίδι!

 

Η Κέλλυ Μπαγιαρτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Τελείωσε το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(ΕΚΠΑ). Είναι διπλωματούχος Πιάνου και Πτυχιούχος Ανώτερων Θεωρητικών Μουσικής (Φυγή). Αποφοίτησε από τον τριετή Επαγγελματικό Κύκλο Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff της Σχολής Μωραΐτη (2018). Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων μουσικοκινητικής αγωγής. 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα πιάνου και μουσικοκινητικής αγωγής Οrff σε νηπιαγωγεία, ωδεία, camp και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.

Είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff (ΕΣΜΑ).

 

Το εργαστήριο απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα τακτικά και αρωγά μέλη του ΕΣΜΑ τα οποία έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται αν συμπληρώσουν την φόρμα για να λάβουν το σύνδεσμο zoom. 

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του συλλόγου μας, απευθυνθείτε στο orffesma@gmail.com